Ovnsbakt Bacalao

Ovnsbakt Bacalao

Ovnsbakt Bacalao TID: ca 1 time og 15 min Dette trenger du til 4 posjoner 1 kg ferdig utvannet klippfisk, skinn og benfri 2-3 dl olivenolje 1 kg skrelte poteter i 2-4 mm tykke skiver (kokefaste) 2 løk 3 røde paprika (gjerne spiss-paprika) 1 fennikel 1 stor chili,...
Bolinhos a la Karin (Klippfiskboller)

Bolinhos a la Karin (Klippfiskboller)

Bolinhos a la Karin (Klippfiskboller) TID: ca 40 min Dette trenger du til 4 posjoner 400 g klippfisk (Ferdig utbløtt klippfisk godt renset for ben og slinter) 400g kokte poteter 1/2 løk (pluss hvitløk etter smak) Pepper Dette er lurt å vite før du setter i gang...
Klippfisk på grillen

Klippfisk på grillen

Klippfisk på grillen TID: ca 60 min Dette trenger du til 4 posjoner 500 g klippfisk, utvannet og renset Marinade 1 dl olivenolje 1 ts pepper, hel sort 2 ss sherryeddik 1 stk laurbærblad 0,5 stk chili, rød Mango – avokadosalat 1 stk mango 1 stk avokado 0,5 stk...
Klippfiskpizza

Klippfiskpizza

Klippfiskpizza TID: ca 40 min Dette trenger du til 4 posjoner 400 g klippfisk, utvannet og renset 4 stk sjalottløk 8 stk oliven, sorte, uten sten 100 g ost, revet Pizzadeig 400 g hvetemel 25 g tørrgjær 0,5 ts salt 1,5 dl vann 0,5 dl olivenolje Tomatsaus 0,5 stk løk 1...